maandag 10 oktober 2016

de wiskunde week

maandag
Maandag was het zoals normaal. In het begin moesten we lezen. daarna moesten we planronde doen dat duurde iets langer want Kim moest iets uitleggen. Na de speeltijd hadden we 50 minuten wiskunde. We hebben getallen leren lezen tot 1 miljard.  Na die leuke les hadden we allebei Frans.  Dan was het speeltijd.  Na de speeltijd was het atelier.  Twee van de ateliers waren springballen maken van loombandjes, spandoeken en hinkelspel

Dinsdag
We zijn begonnen met een ronde.  Na de leuke ronde was het weer wiskunde.  Toen was het speeltijd daarna was het lbv en dan hadden we 3 wt's.

Woensdag
was het veldloop.  Het was superspannend.  Er hebben maar 3 kinderen een medaille gewonnen.

Donderdag
zijn we iets anders begonnen.  We zijn met 1 werktijd begonnen.  Vervolgens hadden we ronde. Daarna was het weer zwemmen en daarna lunch omdat we vroeg aten hadden we nog een swt.  Na de speeltijd hadden we 3 werktijden.

vrijdag
zijn we weer begonnen met een werktijd.  Daarna klasraad.  Dan had het 5de Frans.  Na de speeltijd was het nog is wiskunde kommagetallen optellen daarna was het afwerktijd en nu zitten we bij de laatste drie werktijden en dan mogen we naar huis.

Senne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten